SPOT Bot

Automatizált Korlátok nélküli kereskedés

A piaci kereskedés egyedi eszköze!

A spot kereskedést segíti, nemcsak a vételi és eladási árat lehet meghatározni, hanem a kereskedések darabszámát is be tudod állítani a robotnak, így akár kétszer, ötször vagy korlátlanul is elvégzi a kívánt tranzakciókat.

Hogyan működik a SPOT BOT?

SPOT BOT Buy

Ülj fel a bikára!  

A vásárlási oldal, az alacsony áron való vásárlás, majd a magasabb áron történő eladás elvét automatizálja. Egy vételi pozícióra 10 db eladási szintet is társíthatsz.

Minimum tét: $20

Példa:

A befektetett 100 dollárért vásárolsz 1.000 dolláros árfolyamon és automatikusan eladja az általad előre beállított 2.000 dolláros árfolyamon, ami 100%-os profitot jelent. Ezt megismételve újra elvégzi a BOT a tranzakciókat, így összesen 100 dollár tőkével 200 dollár profitot realizálsz. A futások számát korlátlanra is állíthatod.

SPOT BOT Sell

Nekünk a medve is barátunk!

Az eladási oldallal először el tudod adni a meglévő kriptovalutáidat, majd alacsonyabb árfolyamon vissza is tudod vásárolni az eladott mennyiséget. A vétel mintájára fordított logikával működik. Sell pozíció nyitásánál is, akár 10 db visszavásárlási pozíciót is be tudsz állítani a robotnak.

Minimum tét: $20

Példa:

Az előre bevásárolt 1 db kriptovalutádat eladod 2.000 dolláros beállított árfolyamon ugyanúgy, mint az előző példa esetében. Majd 1.000 dolláros árfolyamon visszavásárolja az 1 db kriptovalutádat, így nem 2.000 dollárért vásároltál, hanem csak 1.000-ért, tehát megmaradt 1.000 dollárod, (amit akár vissza is forgathatsz) és a darabszámod is.

Kezdő vásárlási árfolyam

Ha nem szeretnéd, hogy bármikor előre bevásároljon a kezdő vásárlási árfolyam beállításával tudod megadni a SPOT BOT-nak, hogy mely árfolyamszinttől kezdve vásárolhat be.

Ezzel a beállítással meg tudod akadályozni, hogy előre bevásárolja a pozícióidat!

Vásárlás emelkedő árfolyamnál

Engedélyezett esetben nemcsak csökkenő árfolyamnál vásárol be, hanem emelkedőnél is.

Limit

Ezzel a hasznos funkcióval meg tudod határozni, hogy az adott kereskedési stratégiádba mekkora tőkét teszel elérhetővé a tranzakciók számára.

A limit nem ad el, mint a Stop Loss, csak korlátozza a bevásárlás mértékét.

Mappázási lehetőség

Lehetőséged van mappákban rendszerezni a kereskedéseidet.

Mappa limit

A mappákra korlátozott maximálisan felhasználható tőke mértéke.

Sikerre

programozva

0