RSI BOT

Hamarosan

Alakítsd ki a saját egyedi stratégiád a népszerű RSI mutatón alapuló szabályok létrehozásával!

Az RSI-t már évtizedek óta az egyik legjobb indikátornak tartják a piaci mérőszámok bemutatására és különböző kereskedési stratégiák és rendszerek létrehozására. A túladott és túlvásárolt kripto termékeket jelzi. Ugyanakkor, erre a jelre alapuló stratégiák manuális beállítása nagyon időigényes, és szinte lehetetlen mindig a megfelelő időben elhelyezni a kereskedéseket. Ennél jóval egyszerűbb és hatékonyabb a teljesen automatizált RSI BOT-tal kereskedni.

Mit takar az RSI alapelv?

A Relative Strength Index, azaz az “RSI” indikátor egy pénzügyi mutató, amely a piac hangulatát, lendületét méri egy 0 és 100% közé eső skálán.

Két fontos szint létezik a skálán, amelyek átlépését kiemelt figyelemmel kísérik a traderek. A 30-as szintnél az adott termék jellemző módon túladott, azaz elérte azt a szintet, ahol már az eladások várhatóan abbamaradnak, ez a vételi oldal erősödésével jár együtt. Gyakorlatilag ezen a szinten, vagy e fölött várható, hogy egy adott termék árfolyama emelkedésnek indul. Számos befektető tekint a harmincas szint környékén lévő RSI indexre, mint vételi lehetőségre.

A 70-es szint a 30-as ellentéte, azaz ebben az esetben a termék túlvásárolt értéket mutat, ami azt jelenti, hogy a vételi oldal további vásárlásai ezen a szinten kezdenek el gyengülni, amely az eladási oldal pozícióit erősíti. A 70-es szinten az eladások beindulása az árfolyam csökkenését hozza magával. A gyertyák számát és idősíkot veszi figyelembe. 

Hogyan működik az RSI BOT?

Az RSI BOT-tal be tudjuk állítani, hogy mekkora százalékon szeretnénk vásárolni és eladni! Több várakozó tranzakciót is be lehet állítani, ami azt jelenti, hogy ameddig nem éri el a kívánt eladási százalékot, addig tudjuk növelni a profit lehetőségét. Odafigyeltünk az esetleges árfolyam különbség lehetőségére is, ami azt jelenti, hogy ha az eladási árfolyam alacsonyabb, mint a vételi árfolyamok, akkor nem hajtja végre a tranzakciót.

Ezt egy olyan rendszerrel oldottuk meg, ami felülvizsgálja a vételi pozíciókat az eladási értékkel szemben és a vételi pozíciókból csak azokat a tranzakciókat hajtja végre, ami profitot termel!

Az RSI BOT-tal egyszerű, hatékony teljesen automatizált kereskedéseket tudsz elhelyezni a megfelelő RSI szinteken.

Sikerre

programozva

0