Rólunk

A csapatunk

Gergely-Nagy Arnold

Gergely-Nagy Arnold

Tulajdonos
ötletgazda, innovátor, röviden:
a Tradensea atyja!

Gergely-Nagy Inez

Gergely-Nagy Inez

CEO
A számvitel és a profi könyvelés nagymestere.

Papp Tamás

Papp Tamás

COO
Operatív és kereskedelmi vezető- Az irányító, aki összetarja csapatát.

Juhász Péter

Juhász Péter

Trader Specialista
A higgadt döntések őrzője.

Cighardt Noémi

Cighardt Noémi

PR Marketing
A stratégiák és a kampányok megalkotója.

Rövid sztorink

Tradensea - „Sikerre programozva!”

A rendkívüli csapatunknak köszönhetően együtt, bármilyen hullámot képesek vagyunk meglovagolni. A Trandesea robotjaihoz hasonlóan a legjobbat hozzuk ki a lehetőségekből és egymásból! 😊

Összedolgozunk mindenben támogatjuk a csapatunk, és a legváratlanabb helyzetekben is eltökélten, bátran és célratörően végezzük feladatainkat!

Hiszünk abban, hogy érdemes egy lépéssel a többiek előtt járni, mert értéket teremteni még mindig a legmenőbb hivatás!

Az eszközt megalkottuk, neked csak élned kell vele!

A legjobb szoftverek és rendszerek mindig egy meglévő problémára adnak megoldást, valamint elősegítik az előrelépést. Az ötletet az adta, hogy az általunk használt kereskedő robotok nem feleltek meg a várakozásainknak, sem eredményekben, sem a funkcióiban, sem felhasználhatóságában. Gergely-Nagy Arnold, a Tradensea kitalálója saját, valamint kereskedő barátai példájából kiindulva egy valós problémára talált megoldást, ami segíti a pontos, precíz és megbízható kereskedést, bárhonnan, bármikor.

Mivel egy szuper informatikai csapat áll a Brauniq Solution rendelkezésére, adott volt a lehetőség, hogy saját használatra egy kriptorobotot készítsen. A cél egy olyan kripto kereskedő bot fejlesztése volt, ami felhasználóbarát és segít kiküszöbölni a múltbéli korlátokat. A hatványozódás elvét kihasználva, maximalizálja a profitot és olyan egyedi beállításokat és lehetőségeket nyújtson, ami nemcsak megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a kereskedés folyamatát, de kizárja a hirtelen, rossz döntéseket.

A fejlesztések során folyamatosan felmerültek a kiegészítő ötletek, és újabb igények. Hogyan lehetne még jobb, hatékonyabb és gyorsabb? Olyan funkciók létrehozása és tesztelése került előtérbe, amire elsőkörben nem is gondoltunk volna. Ezért, büszkén kijelenthetjük, hogy a kereskedési szoftverünk olyan fejlesztéseket tartalmaz, amivel máshol nem találkozol! A végeredmény annyira jó lett, hogy nemcsak magáncélra szeretnénk használni, hanem mások számára is hozzáférhetővé tesszük.

Fontosnak tartottuk, hogy lehetőséget adjunk arra is, hogy mielőtt éles kereskedést indítunk, ki tudjuk próbálni demó módban is, így ellenőrizhetjük a stratégiánk hatékonyságát. Ez azért is nagyon fontos, mert a projektet élőben fejlesszük, folyamatosan azon dolgozunk, hogy tökéletesítsük a meglévő robotokat, és természetesen újabb botokat tervezünk, így minden visszajelzés nagyon sokat számít nekünk.

Sikerre

programozva

0