LAUNCH Bot

„Ilyen még nem volt!”

A Launch bot az újonnan induló coinok lekereskedésében lesz segítségedre. Minimalizáld a kockázatot a beépített Stop-Loss funkcióval!

Ennél a bot típusnál is tudjuk a tőkénket diverzifikálni, de az eladást már a STOP LOSS végzi! A Stop Loss a trailing down/up rendszerrel működik, hiszen nem tudjuk, hogy a termék mekkora ugrást fog csinálni. Ezért, ez a gyakorlatban úgy fog kinézni, hogy beállítunk 10 db 100$-os tétet emelkedő Stop Loss-al 5%-10%-15%… és így tovább. Amikor megnyílik a kereskedés lehetősége, akkor jellemzően kilő az árfolyam, és ekkor az árfolyamot követi a Stop Loss beállításunk a megfelelő távolságra, ha nem megy tovább, vagy csak a beállított százalékunk mértékére vissza tesztel, akkor már realizálja is nekünk a nyereséget.

A launch bot egyszerűbbé, hatékonyabbá és gyorsabbá teszi automatizált beállításaival a bevezetésre kerülő coinokkal való kereskedést. Állítsd be egyszerűen a profit követő célokat, és hagyd, hogy a bot nyomon kövesse a piacot, hogy a megfelelő pillanatban, a maximális potenciális nyereséggel zárja le az üzletet.

Go to the MOON

Sikerre

programozva

0