Karrier

Érdekel a kriptovaluták világa? Szeretnél egy kihívásokkal teli izgalmas környezetben dolgozni, ahol a folyamatos fejlődés a cél?

Csatlakozz a csapatunkhoz!

A Tradensea-nél nemcsak szakmai fejlődésre van lehetőség, hanem olyan különleges területen dolgozunk, ami sokak számára még teljesen ismeretlen!

Folyamatosan növekszünk, ezért szükségünk van új csapattagokra, akikkel együtt építjük a jövőt! A humor és a tanulási vágy nálunk alap követelmény, csak akkor jelentkezz, ha nyitott vagy az innovációra!

A Tradensea-nél számos nyitott pozícióval és remek karrier lehetőséggel várunk!
Kereskedő szoftverünk kiváló üzemeltetéséhez és fenntartásához elsősorban az IT területéről keresünk munkaerőt. Tapasztalattal rendelkező programozókat keresünk frontend, backend fejlesztési feladatok ellátására. Szereted az új kihívásokat? Nyitott vagy továbbfejleszteni a tudásod? Akkor, ne habozz küldd el hozzánk a jelentkezésed!
Nyitott pozícióink
Ügyfélszolgálatos kollegákat keresünk angol nyelvtudással ügyféltámogatási feladatok ellátására. Oszlopos tagja lennél egy innovatív, kreatív közösségnek? Kiemelkedő kommunikációval bírsz és szeretsz másoknak segíteni? Várjuk jelentkezésed, ha középfokú angol nyelvtudással rendelkezel és szeretsz új dolgokat tanulni és azt önállóan használni!

Tapasztalattal rendelkező sales-es kollégákat keresünk, akik tisztában vannak a meggyőző erejükkel és nem félnek használni.
Motiválnak a célszámok és hajtasz, amíg el nem éred azokat?
A maximumot hozod ki minden lehetőségből?
Ha magadra ismertél és vérbeli sales- esnek érzed magad, akkor Téged keresünk! Küldd el a jelentkezésed még ma!

Tapasztalt tradereket keresünk, akik otthonosan mozognak a kriptovaluták eladásában és vételében.
Véredben van a kereskedés?
Azzal szeretnél foglalkozni, amit igazán szeretsz?
Küldd el a jelentkezésed, ha a magad ura szeretnél lenni a munkában, és kiemelkedő jövedelemre vágysz!

Mivel diverzifikált tudást igényel ez a piac, tapasztalt marketingeseket keresünk bármely területről! Olyan szakembereket, akik egy lépéssel mindig mások előtt járnak!
Az online marketing a szenvedélyed és magabiztosan használod a social média felületeket?
Folyamatosan kutatod a legújabb trendeket?
Amennyiben magadra ismertél, küldd el hozzánk a jelentkezésed!

Tapasztalt szövegírót keresünk, aki naprakész tudással rendelkezik, blog cikkek, social média posztok, marketing szövegek, és tartalmak elkészítésében. Kriptos tapasztalat előnyt jelent!
Szeretsz izgalmas projekteken dolgozni?
Hogyan folytatnád a mondatot?
Kíváncsiak vagyunk kreatív ötleteidre, küldd el a jelentkezésed még ma!

Sikerre

programozva

0