Generátor

A GENERÁTOR teljes mértékben személyre szabható funkciókat tartalmaz, amelynek segítségével gyorsan és egyszerűen állíthatsz be korlátlan kereskedési szinteket.

GENERÁTOR-ral bármilyen vételi és eladási százalékot be lehet állítani, így egy egyedi szabályrendszert létrehozva kereskedik neked.

Hogyan működik a GENERÁTOR?

GENERÁTOR Buy

Korlátlan kereskedési szinteket tudsz beállítani gyorsan és egyszerűen.

A Tradensea Generátor képes egy általad meghatározott árfolyam csatornát végig kereskedni egyetlen beállítással. Ezzel időt tudsz megspórolni és profitot maximalizálni. Egyetlen beállítással akár több száz kereskedést generálhatsz anélkül, hogy lekötné a rendelkezésre álló tőkét. Lehetőséged van minden egyes generált robotnál akár 10 eladási szint beállítására is. Ha esetleg az árfolyam kilépne az általad meghatározott csatornából, akkor az előre beállított Árfolyam Emelkedés Követése vagy Árfolyam Csökkenés Követése a csatornán kívüli kereskedéseket is végrehajtja. Generátorunkkal az árfolyamkockázatodat jelentősen tudod csökkenteni!

Minimum tét: $20

Példa:

A csatornán belüli árfolyamcsökkenés esetén 5 százalékonként vásárol, majd emelkedés esetén a meglévő pozícióinkat 5 százalékonként realizálja. Amennyiben egy folyamatos emelkedő piacon vagyunk, úgy fölfele is vásárol és elad.

Hogyan működik a GENERÁTOR?

GENERÁTOR Sell

Nem kell kitalálnod hol lesz az alja!

Hasonlóan, a SPOT BOT-hoz itt is sell/buy szinteket hozhatsz létre egyedi szabályrendszerek megadásával. A generátor teljes mértékben egyénre szabható funkciókat tartalmaz, amelynek segítségével gyorsan és egyszerűen tudod beállítani a kívánt tranzakciókat.

Fent vásároltál és beragadtál?

Az eladási oldallal zuhanó piacban is tudsz profitot termelni. Egyetlen beállítással korlátlan kereskedési szinteket generálhatsz.

Minimum tét: $20

Példa:

A csatornán belüli árfolyamcsökkenés esetén a meglévő kriptovalutád eladja 5 százalékonként, majd 5 százalékkal lejjebb visszavásárolja, tehát megmarad a darabszámod és profitot is realizálsz (amit akár vissza is forgathatsz).

Árfolyamnövekedés/csökkenés követése

Árfolyamnövekedés és árfolyamcsökkenés követés funkció segít abban, hogy a beállított árfolyamszintek átlépése esetén se maradj le a kereskedési pozíciókról!

Amikor az árfolyam átlépi az általad beállított árfolyamszinteket és kilép a kereskedési zónádon kívülre, akkor automatikusan több szintet generál a rendszer fent és lent is, (akár külön-külön is beállíthatjuk) így biztosítva a folyamatos kereskedést, hogy ne maradj le a pozíciókról.

Vételnél ezt az előre megadott árfolyamszintek alá állíthatod, eladásnál pedig fölé.

Sikerre

programozva

0