Csomag infók

A Tradensea szoftver használata a regisztráció és a választott csomagok elindítását követően lép életbe.

Mi mit jelent, és hogyan kell értelmezni?

A Weboldalon található csomagajánlatok közül ki kell választani azt amelyik a leginkább illik a kereskedési céljaidhoz. Eldöntheted, hogy mekkora összeggel szeretnél kereskedni és mennyi robotot, illetve melyik típusú kereskedést szeretnéd elindítani. Sokkal szélesebb kört tudsz lefedni a számtalan típusú kereskedési beállításokkal és a különleges robotjaink segítségével.

Fontos tudni, hogy a Tradensea rendszerében a limit újra töltődik, tehát minden megvalósult tranzakciók után a kereskedés újratöltődik, így havi 1 előfizetésből jóval több kereskedést tudsz kihasználni.

Demo

A demót azért hoztuk létre, hogy mielőtt az éles kereskedésbe belevágnál, kipróbálhasd a stratégiáid, és megismerhesd a kezelőfelületet.

Könnyen kezelhető és felhasználóbarát. Ugyanúgy működik, mint az éles kereskedés, ezért felelősséggel kezeld a beállításaid és a tőkéddel kapcsolatos döntéseid!

A történet menüpontban a kereskedési előzményeket korlátlanul visszanézheted, és egyetlen kattintással demo kereskedésedet élesre tudod váltani! Ezután már csak GO TO THE MOON!

A limitbe a DEMO és éles kereskedés egyaránt beleszámítanak.

Próbáld ki DEMO kereskedésünket kockázat és költségmentesen!

Sikerre

programozva

0