A fiókom – Áttekintés 

Lépjünk be a Tradensea kereskedői felületére és a jobbra fent található ikonra kattintva nyissuk meg a Fiókom és azon belül az Áttekintés menüpontot. 

Áttekintés: 

Itt láthatjuk a beállított személyes adatainkat, email címünket, azonosítóinkat. Ha ezekben az adatokban bárminemű változás történik akkor azt a beállítások menüpontban tudjuk megváltoztatni. 

Beállítások: 

Itt tudjuk beállítani azokat az adatokat, amelyekre későbbiekben például a számlázáshoz szükségünk lesz. Fontos, hogy iratkozzunk föl a hírlevélre, mert így tudunk fontos információkat eljuttatni felhasználóhoz. Miután kitöltöttük a mezőket, a változtatásokat mentsük el.  

Az Értesítési beállításoknál mind az email-re vonatkozó mind az Értesítésre vonatkozó csúszkákat húzzuk el majd nyomjunk a Mentés gombra.  

 

Mi történik a fiókom törlése esetén?  

Amennyiben a fiókod törlése mellett döntesz utána ki kell pipálnod a Fiók törlés részt és azután kapni fogsz egy kétfaktoros hitelesítési kódot majd a Törlés gombra kell kattintanod.  

Törlés után kapni fogsz az általad megadott e-mail címre egy letöltő linket, ahol az általunk tárolt adatokat le tudod tölteni egy hónapig.  

 

Fontos

A fiók addig nem lesz törölve ameddig van aktív előfizetésed. Amint lejárt az előfizetésed onnantól számított három napon belül törölve lesz a fiókod.

Biztonság:

A kétlépcsős azonosításra azért van szükség, hogy a fiókunkat ne tudják feltörni.

A jelszó megadása után az email címünkre kapunk egy megerősítő kódot, amelyet beírva beléphetünk a fiókunkba. Amennyiben hitelesítő alkalmazás is be van állítva, úgy nem kapunk emailen ellenőrző kódot, hanem a hitelesítő alkalmazás segítségével tudunk belépni. Ilyen alkalmazás lehet pl. a Google Authenticator (ez erősen ajánlott).

Ha kicsit lejjebb görgetünk be tudjuk az Anti-Phishing kódot, ami elsősorban az adathalászokkal és a megtévesztő adatgyűjtő e-mailekkel szemben ad védelmet.  Ha olyan email kerül a fiókjába, ami látszólag tőlünk jött de nem szerepel rajta az Anti-Phishing kód, akkor tudhatja hogy csalókkal van dolga.

Számlázás:

Itt található meg minden információ az aktuális csomagról, amit a felhasználó előfizetett. Ha szeretnénk megváltoztatni a jelenlegi csomagunkat kisebbre vagy nagyobbra vagy akár évesre, akkor azt itt is meg tudjuk tenni a Csomag váltása gombra kattintva.

Lejjebb gördítve be lehet állítani több számlázási címet is, de csak az elsődleges címre állítjuk ki a számlát. Ha változtatni szeretnénk a számlázási címen a Törlés vagy Módosítás gombot használjuk, majd mentsük el az új adatokat.

Tranzakciók:

A számlázásról, fizetésről ebben a menüpontban találsz információkat.

Ajánlás:

A tovább ajánláshoz szükséges segítséget találod itt. Hogyan tudod ajánlani és mi a jutalmad?

Háromféle lehetőséged van meghívni valakit.

  • Megadod neki a betűből vagy/és számból álló ajánlói azonosítódat. (Figyelj a kis és nagybetű különbségre!)
  • Kimásolod vagy elküldöd az ajánlói linkedet és azon keresztül regisztrálnak.
  • Az automatikus e-mail küldésnél beírod a meghívni kívánt személy e-mail címét és elküldöd neki a meghívót.

Hogyan működik az ajánlói rendszer?

A jutalékod az általad meghívott előfizetők havidíjának az 5%-a, 9 fő felhasználóig.

Amennyiben az általad meghívott havidíjjal rendelkező felhasználók száma eléri, vagy meghaladja a 10 főt, akkor utánuk már 10% bónuszt kapsz mindannyiuk befizetett havidíjából.

Csak a havidíjjal rendelkező felhasználókat számoljuk.

Azok a felhasználók, akik nem időben egyenlítik ki a havidíjukat, nem számítanak bele a promócióba és jutalék sem jár utánuk.

Mikor kapom meg a bónuszom?

A jutalékot minden hónap végén küldjük a Binance Pay-en a Binance tárcádra.

Amennyiben nem adtad meg a Binance PAY ID-dat akkor értesítünk egyszer, hogy ezt pótold!

Csak Binance PAY-en keresztül küldjük el a bónuszodat.

Fontos tudnivalók:

Ha meghívottad elírta a kódodat utólag már nincs lehetőségünk kijavítani azt, ezért figyeljetek oda, hogy pontosan írja be az azonosítódat.

Hol találom a Binance Pay azonosítómat?

<kép>

Nem helyes Binance Pay azonosító esetén nem tudjuk újból kiutalni az összeget.

Ha később állítod be a Binance Pay azonosítódat, de neked már van kifizetetlen hónapod akkor amint beállítod az Binance Pay azonosítódat egyszerre fogjuk kiutalni az eddig felhalmozódott bónuszod. 

A meghívottad után csak a havidíj előfizetéséből részesülsz bónusszal, a vásárolható stratégiák és egyéb szolgáltatások/termékek nem tartoznak bele a promócióba.

Napló:

A Napló menüpontban a bejelentkezések időpontját tudod ellenőrizni, biztonsági értesítések, beállítások, események kerülnek ide.

Dokumentumok:

Aláírt szerződések, dokumentumok itt találhatók.

Mappa műveletek:

Teljes kereskedés indítása, leállítása

SpotBotok felfüggesztése, leállítása csak a Botokra vonatkozik

Pause vagyis a kereskedés szüneteltetése

Demó kereskedés éles kereskedésre váltása. Visszafelé a váltás nem lehetséges!

Mappa vagy kereskedések törlésére is itt van lehetőség.

Azonnali kedvezmény

Regisztrálj a binance váltón ezzel az ajánlói kóddal és kapcsold össze a fiókod a Tradensea-vel! 

Az első előfizetési díjadból elengedünk 20%-ot! 

ID: 101173607

Új keresés

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sikerre

programozva

0