Kriptovaluta kereskedés kezdőknek?

Bár elsőre nagyon bonyolultnak tűnhet, mégis ajánlott a kriptovaluta kereskedés kezdőknek is. Elsőre talán kicsit megfoghatatlannak tűnik, és már annak is örülsz, hogy tudsz kriptovalutát bányászni, de valld be, hogy igazán azért vágtál bele, mert szeretnél egy kis passzív jövedelemre szert tenni, amihez a kriptovalutával való kereskedés elkerülhetetlen.

De mire is érdemes odafigyelni, mivel kezdj, és úgy egyáltalán, mire számíts, ha kriptovaluta kereskedésbe fogsz? Ennek igyekeztünk utánajárni ebben a blogbejegyzésben.

Légy tisztában az alapokkal!

Elsődlegesen az a fontos, hogy tisztában légy a kriptovaluta mibenlétével: tudd, hogy ez egy olyan valuta, amely nem kötődik egyetlen hatalomhoz, nagyvállalathoz vagy politikai párthoz sem. A 2009-ben útjára indult kriptovaluta bányászat nem túl nagy ördöngösség, így ha egy kicsit utánanézel, máris tisztában leszel sok mindennel.

Hasonlóan lényeges szempont, hogy tudd, a blokkláncok tartalmaznak minden korábbi tranzakciót, így csalásra, sikkasztásra lehetőség sincs, ezért a befektetett pénzedet nem kell féltened, ami valljuk be, a mai világban igencsak ritka.

Különféle számadatok lesznek a segítségedre a kereskedés során, amelyeket ha nyomon követsz, akkor igencsak sikeres kereskedő válhat belőled. Ilyen szám például az RSI indikátor, amely jelzi azt is, hogy mikor kell elkezdeni vásárolni egy valutát, valamint azt is, hogy mikor kell a vásárlásokat abbahagyni, és inkább az eladásra koncentrálni. 

Most bizonyára azon jár az agyad, hogyan tudod ezt az indexet figyelni a munkád és az egyéb elfoglaltságaid mellett, ezért aztán eláruljuk neked azt a lehetőséget, amely a kezdő kriptovaluta kereskedők dolgát jelentősen megkönnyíti.

Kriptovaluta kereskedés kezdőknek? Automatizálj!

Ha azt hiszed, hogy addig nem állhatsz neki kriptovalutával kereskedni, amíg tökéletesen át nem látod és meg nem érted a kriptovaluta össze csínját-bínját, akkor egy jó hírrel érkezünk!

Számtalan szoftver létezik, amely automatizálja neked a kriptovalutával való kereskedés folyamatait, így nemcsak, hogy nem kell állandóan a gép előtt ülnöd, de elegendő a legszükségesebb alapokkal rendelkezned ahhoz, hogy be tudd állítani, milyen RSI indextől szeretnél vásárolni, s mikortól eladni.

Spot bottal, RSI bottal vagy Generátorral a saját dolgodat tudod megkönnyíteni, így mindenképpen érdemes valamelyik csomagunkra előfizetni. Persze csak azután, hogy megismertél minden fontos alaptézist a kriptovalutákat illetően.

Mivel ez egy állandóan változó és fejlődő terület, ezért soha nem lesz olyan, hogy már mindent tudsz, ellenben ha követed YouTube csatornánkat, olvasod a tudásbázisunkat, átböngészed korábbi blogbejegyzéseinket, esetleg személyes oktatásunkon is részt veszel, akkor szinte biztosan képben leszel mindig az aktuális trendekkel.

A kriptovalutáé a jövő!

Pár évvel ezelőtt még talán megmosolyogták azt, aki kriptovalutával kezdett foglalkozni, ma viszont már ott tartunk, hogy hazánk egyik legnagyobb webshopjában is tudsz kriptovalutával fizetni, sőt akár repülőjegyet és szállást is tudsz foglalni vele. És ez még csak a kezdet! 

Ha eddig nem mertél belevágni, akkor most azt mondjuk, feltétlenül kezdd el körbejárni a témát, hogy minél hamarabb megérkezz a jövőbe! Mert a jövő kriptovaluta nélkül elképzelhetetlen!

Az itt szereplő információk és hírek kizárólag edukációs és tájékoztató jellegűek. A videó vagy cikk kizárólag az Előadó vagy a Cikk írója véleményét tükrözik, aki nem rendelkezik pénzügyi tanácsadói vagy bejegyzett befektetési tanácsadói engedéllyel. A Tradensea nem vállal felelősséget Önnel vagy bárki mással szemben a Szolgáltatás által adott információkra támaszkodva hozott döntésekért vagy tett intézkedésekért, illetve bármilyen következményeiért vagy esetleges károkért.

Sikerre

programozva

0