Íme a spot botok, amik lehetővé teszik az automata kereskedést

Ha Bitcoinnal vagy valamelyik altcoinnal szeretnénk kereskedni, nem csak a manuális kereskedést használhatjuk. A spot botok segítségével automatizáltan is végezhetjük ezt a tevékenységet.

A kriptovaluta tőzsdék folyamatos mozgásban vannak

A hagyományos tőzsdékkel ellentétben a kriptotőzsdéken sosem áll le az élet. A nap huszonnégy órájában, minden országban folyamatosan folyik a kereskedelem. Ezt szinte lehetetlen manuálisan lekövetnünk. 

Ha nem szeretnénk elengedni a kontrollt, egy jól programozott kereskedő robotot kell segítségül hívnunk. Segítségével szignifikánsan gyorsabban és hatékonyabban tudunk kereskedni a különböző befektetési eszközeinkkel. Könnyen előfordulhat például, hogy egyéb tevékenységeink miatt nem vagyunk képesek elegendő figyelmet fordítani a piaci folyamatok kiértékelésére. Egy spot bot lehetőséget ad számunkra, hogy abban az esetben is profitábilisan kereskedjünk, ha még nem vagyunk elég tapasztaltak ezen a területen. 

Természetesen sokféle kereskedő robot létezik. Ezek egyik képviselője az itt bemutatásra kerülő spot bot.

Hogyan működik a spot bot?

A többi automatizált kereskedő programhoz hasonlóan a nevünkben hajt végre vásárlásokat és eladásokat. Ezeket a tranzakciókat akár napon belüli kereskedésre, akár napon túl is képes lebonyolítani. Részletekbe menően be tudjuk állítani, hogy milyen inputok esetében milyen akciókat hajtson végre. Megadhatjuk, hogy milyen árfolyam esetén indítson eladásokat, illetve milyen áron vásároljon. Ezeket a beállításokat akár diverzifikálhatjuk is. A Tradensea kereskedő szoftver által végzett tranzakciók száma szerencsére nincsen korlátozva. Lehetőségünk van bármennyi adásvételt beállítani.

Amennyiben beprogramozunk egy stratégiánknak megfelelő szabályrendszert, teljesen automatizáltan fog bizniszelni helyettünk a program.

Vigyázzunk a pénzünkre!

Amikor létrehozzuk a kereskedésünket szabályozó stratégiánkat, azt is el kell döntenünk, hogy a befektetett tőkénk mekkora hányadát tesszük elérhetővé a spot botunk számára. A Tradensea spot bot választása esetén például meghatározhatunk egy limitet, ami ezt szabályozni fogja.

Ezenfelül még GAP-et is beállíthatunk. Egy ilyen GAP felhasználásával meghatározhatjuk, milyen árfolyamkeretben nem szeretnénk részt venni. És ez még nem minden! 

A limitek meghatározásával egy újabb védelmi rendszert építhetünk be a kereskedésünkbe. Ezeket nekünk tetsző árfolyamszintre állíthatjuk a kockázatvállalási szintünknek megfelelően. Ezekkel limitálhatjuk a vásárlásainkat, ugyanakkor a stop loss ügyletekkel ellentétben nem adunk meg velük konkrét tranzakciós utasítást. Nem fog a rendszer eladni vagy vásárolni a limit elérésekor.

Egyéb funkciók

A kereskedő szoftver lehetőséget ad nekünk trailing up és trailing down funkciók bekapcsolására is. Ezek abban lesznek segítségünkre, hogy követni tudjuk a tőzsdén létrejövő különféle árfolyammozgásokat. Ráadásul ezeket az adatokat nem kell manuálisan ellenőriznünk, hiszen a rendszer itt is automatán működik. Ha szeretnénk, ezeket is bekapcsolhatjuk magunknak.

Ne feledjük, hogy a Tradensea csomagokkal még tovább bővülhetnek a lehetőségeink!

Passzív kereskedés

Nem minden kereskedő szereti a gyakori adásvételeket. Sokan inkább a megveszem és tartom stratégiát követik. Ezt a kriptokereskedelemben HODL stratégiának is nevezik. A spot bot ebben is segítségünkre lesz. Ha ezzel szeretnénk élni, elég csak egy jó vételi pontot meghatároznunk a rendszerben, az eladásokat már manuálisan végezhetjük.

Amint látszik, a spot bot segítségével sokkal egyszerűbben és hatékonyabban bonyolíthatjuk le az adásvételeinket a kereskedéseink során.

Az itt szereplő információk és hírek kizárólag edukációs és tájékoztató jellegűek. A videó vagy cikk kizárólag az Előadó vagy a Cikk írója véleményét tükrözik, aki nem rendelkezik pénzügyi tanácsadói vagy bejegyzett befektetési tanácsadói engedéllyel. A Tradensea nem vállal felelősséget Önnel vagy bárki mással szemben a Szolgáltatás által adott információkra támaszkodva hozott döntésekért vagy tett intézkedésekért, illetve bármilyen következményeiért vagy esetleges károkért.

Sikerre

programozva

0