A fiókom – Biztonság

Mit teszünk fiókod biztonsága érdekében?

Egy weboldalt akkor mondhatunk biztonságosnak, ha mind a böngésző webszerver, mind a webszerver és a rajta levő programok biztonságosnak mondhatóak. 

A Tradeansea weboldalon található SSL tanúsítvány, illetve egy átirányítás is található HTTPS protokollra ez már önmagában is biztonságot szolgáltat.

Nálunk be tudod állítani az Anti Phishing kódot is.

Tradensea fiókod biztonságáért elsősorban, a kétlépcsős hitelesítés fog felelni.

A kétfaktoros hitelesítés egyfajta biztonsági funkció, amely a már meglévő jelszavaddal együtt védi meg a Tradensea-fiókodat az esetleges külső támadásokkal és illetéktelen behatolásokkal szemben. A kétfaktoros hitelesítés beállítását követően, a rendszerünk egy külön bejelentkezési kód megadását kéri minden egyes alkalommal, amikor valaki a böngészőből próbálja elérni a Tradensea-fiókjának tartalmát.  

Ez a fajta azonosítás sokkal biztonságosabb a csupán felhasználónevet és jelszót kérő módszernél, ugyanis ha az előbbiekhez szükséges adatokat egy esetleges hacker/rosszakaró meg is szerzi, a második lépcső még mindig távol tartja attól, hogy hozzájusson fiókunk tartalmához.
 

Sikerességét az is remekül szemlélteti, hogy a világon működő nagyobb cégek (mint például a Binance, a Facebook, vagy a legtöbb bank) weboldalai is előszeretettel alkalmazzák.

A kétlépcsős hitelesítés beállítását és használatát kifejezetten ajánljuk felhasználóink adatainak teljeskörű védelmében. Használata szinte gyerekjáték, ugyanis oldalunkon alapértelmezett funkcióként szerepel.  Azonban fontos megemlíteni, hogy a programba való belépés személyes adataink biztonsága érdekében valamivel lassabb lesz.

Pro tipp 1 Csak a spot trade kereskedés legyen bepipálva a Binance-en amikor az API-t állítod.

Pro tipp 2 A kétfaktoros hitelesítést tedd át Google Authenticator-ra ezzel a fiókod tárhelyét is véded.

Pro tipp 3 Állíts be a Google Authenticator-t ezzel a mail fiókod tárhelyét is véded.

https://www.binance.com/en/support/faq/115002439332

Azonnali kedvezmény

Regisztrálj a binance váltón ezzel az ajánlói kóddal és kapcsold össze a fiókod a Tradensea-vel! 

Az első előfizetési díjadból elengedünk 20%-ot! 

ID: 101173607

Új keresés

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sikerre

programozva

0