A fiókom törlése

Mi történik a fiókom törlése esetén?

Amennyiben a fiókod törlése mellett döntesz ki kell pipálnod a fiók törlés részt azután kapni fogsz egy 2 faktoros hitelesítési kódot, majd a Törlés gombra kell kattintanod.

Törlés után kapni fogsz az általad megadott e-mailre egy letöltő linket, ahol az általunk tárolt adatokat a következő egy hónapban le tudod tölteni.

Fontos

A fiók addig nem lesz törölve ameddig van aktív előfizetésed. Amint lejárt az előfizetésed onnantól „2-3” napon belül törölve lesz a fiókod.

Pro tipp1 A fiókod törlése helyett csak függeszd fel kereskedéseidet.

Azonnali kedvezmény

Regisztrálj a binance váltón ezzel az ajánlói kóddal és kapcsold össze a fiókod a Tradensea-vel! 

Az első előfizetési díjadból elengedünk 20%-ot! 

ID: 101173607

Új keresés

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sikerre

programozva

0