Biztonsági tanácsok.

Miért van nálunk biztonságban a fiókod?

Egy weboldalt akkor mondhatunk biztonságosnak, ha mind a böngésző webszerver, mind a webszerver és a rajta levő programok is biztonságosak. 

A Tradeanse weboldalon megtalálható egy SSL tanúsítvány, illetve egy átirányítás is HTTPS protokollra. Ezek már önmagukban is biztonságot szolgáltatnak.

A weboldalunkon e-mail-en keresztüli 2 faktoros hitelesítés van, továbbá lehetőség az anti-phishing kód beállítására is.

Pro tippek!

Pro tipp 1: Használj vírusmentes számítógépet!

Pro tipp 2: Csinálj külön e-mail címet kriptós tevékenységeidhez. Ehhez lehetőleg a protonmail levelezőrendszerét használd. Ez ugyanúgy ingyenes, mint a gmail, de biztonságosabb!

Pro tipp 3: Legyen a telefonodra letöltve a 2FA app, azaz a kétlépcsős azonosításra szolgáló applikáció. Töltsd le az Authyt és a Google Autenticatort!

Pro tipp 4: Azok a jelszavak, amiket kriptós felületeken adsz meg, legyenek újak és nehezek. Olyanok, amiket semmi máshoz nem használtál még, és nem is fogsz használni.

Pro tipp 5: Az összes jelszót csak offline tárold, és több helyen. Soha egyetlen jelszót ne tárolj digitális formában, se pendriveon, se a telefonodon!

Pro tipp 6: Regisztrálj a legnagyobb váltón: Binance. A regisztrációkat mindig a saját nevedben csináld meg, mert azok így majd hozzád lesznek köthetők.

Azonnali kedvezmény

Regisztrálj a binance váltón ezzel az ajánlói kóddal és kapcsold össze a fiókod a Tradensea-vel! 

Az első előfizetési díjadból elengedünk 20%-ot! 

ID: 101173607

Új keresés

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sikerre

programozva

0