API összeköttetés

Mi az az API kulcs?

Egy-egy online szolgáltatás az API-n keresztül tud adatokat szolgáltatni más szoftvereknek vagy szolgáltatásoknak, mint amilyen Tradensea. A Binance is adatokat szolgáltat nekünk, kereskedési párokra, árfolyamokra és sok más adatra vonatkozóan. Egy API kulcs adott felhasználóhoz tartozik és csak bizonyos műveleti engedélyek vannak hozzárendelve. Egy ilyen engedély pl. a kereskedés az adott felhasználó Binance számláján, vagy a Tradensea felületén keresztül.

Miért kell megadnom az API kulcsot?

Ahhoz, hogy kereskedni tudj az adott váltón a Tradensea-vel, szükséges megadni az API kulcsodat.

API kulcs leválasztása.

Amennyiben úgy döntesz, hogy nem akarod igénybe venni a szolgáltatást, az API kapcsolatodat bármikor azonnal megszüntetheted.

A Binance-en belül, az API Management oldalon keresd meg az általad elnevezett API kulcsot (adtál egy nevet, amikor létrehoztad) és kattints a ‘Delete’ gombra, majd erősítsd meg a szándékodat a felugró ablakban! 

Fontos tudnivalók!

A Tradensea-nek semmilyen lehetősége nincs elutalni, vagy kiutalni a tárcádon lévő tőkét. Technikailag nincs mód olyan műveletre amivel a tőkédet veszélyeztetnénk. A saját tőkédről kizárólag Te rendelkezel! Csak a videóban szereplő engedélyeket pipáld be és ne többet!

Pro tipp 1: A Tradensea fiókodhoz akár több váltónak az API kulcsát is csatlakoztathatod.

Pro tipp 2: Akár egy váltónak több API kulcsát is csatlakoztathatod.

Pro tipp 3: 90 naponta meg kell erősítened az API kapcsolatot és engedélyezned kell a SPOT kereskedést újra. (Ellenőrizd a pipát a Enable SPOT trading engedélynél!)

Azonnali kedvezmény

Regisztrálj a binance váltón ezzel az ajánlói kóddal és kapcsold össze a fiókod a Tradensea-vel! 

Az első előfizetési díjadból elengedünk 20%-ot! 

ID: 101173607

Új keresés

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sikerre

programozva

0