Likvid tőke

A piacon található más kereskedő robotokkal szemben a Tradensea robotjai a vételi és eladási pozíciókban nem kötik le a tőkéd, tehát nem ragad be a pozíció, ugyanis a nem megvalósult tranzakciókhoz rendelt pozíciók helyett, ha van másik megvalósítható pozíció, akkor azt teljesíti a robot, így a tőkéd likvid marad, hiszen tudsz további pozíciókat nyitni. A buy/sell ordert abban a pillanatban adjuk le a váltó felé, amikor az árfolyam eléri a beállított célt, így nem terheljük felesleges kérésekkel a váltó szerverét. 

Ahhoz, hogy megértsd, hogyan marad likvid a tőkéd a Tradensea robotjait használva, szükséged lesz az alapfogalmak tisztázására. 

A likviditás ebben az értelemben azt jelenti, hogy egy crypto eszköz milyen könnyen átváltható egy másik crypto eszközre, anélkül, hogy az árát befolyásolná. Egyszerűbben fogalmazva, a likviditás azt írja le, hogy a crypto valuta milyen gyorsan és könnyen vásárolható vagy adható el.

Ha 100 USDT értékű BTC-t szeretnél vásárolni 100 USDT értékben a Binance BTC/USDT párosán, akkor ezt szinte azonnal megteheted, anélkül, hogy ez bármilyen hatással lenne az árra. Ezért fontos a likviditás, ha crypto valutákról van szó.

Ebben az értelemben a jó likviditás azt jelenti, hogy egy eszköz gyorsan és könnyen megvásárolható vagy eladható anélkül, hogy ez nagy hatással lenne az árára. Ezzel szemben a rossz vagy alacsony likviditás azt jelenti, hogy egy eszközt nem lehet gyorsan vásárolni vagy eladni. Vagy ha mégis, akkor a tranzakciónak jelentős hatása van az árára.

Ahogy minden más befektetési színtér, a crypto valuta kereskedés is a digitális crypto pénz párok vásárlását és eladását jelenti nyereségszerzés céljából. Ahhoz, hogy profitot realizálj, magasabb áron kell eladnod egy crypto valuta „párt”, mint amennyit eredetileg fizetettél érte. A legtöbb pár átváltási árfolyama másodpercről másodpercre változik.

Pro tipp 1: Egyszerre az adott tőke mennyiségedre több irányban is tudsz pozíciót nyitni.

Pro tipp 2: A beragadt bázis pozíciódat más bázis valutákkal szembe tudod állítani pl.: BNB/ETH, ETH/BTC, BNB/BTC.  

Pro tipp 3: Akár az idő/tőkével is tudsz játszani…

Azonnali kedvezmény

Regisztrálj a binance váltón ezzel az ajánlói kóddal és kapcsold össze a fiókod a Tradensea-vel! 

Az első előfizetési díjadból elengedünk 20%-ot! 

ID: 101173607

Új keresés

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sikerre

programozva

0