Mik azok a kereskedő robotok?

A hagyományos tőzsdékkel ellentétben a kriptotőzsdén sosem áll le az élet. A hét minden napján, a nap 24 órájában folyik a kereskedelem. Lehetetlen manuálisan lekövetni, és persze nagyon nehéz az érzelmeinket is folyamatosan uralni. Mint közismert a félelem, és a kapzsiság nagyon rossz tanácsadók a tőzsdei műveletek során. A kereskedő robotok érzelemmentesen teszik a dolgukat fáradhatatlanul a nap 24 órájában.

A kereskedő robotok mindig a beállított stratégia szerinti tranzakciókat hajtják végre. Nem lesz úrrá rajtuk a FOMO és más érzelmek sem. Óriási előnyük, hogy folyamatos emberi felügyelet nélkül, automata módon tudnak kereskedni. Ez hatalmas könnyebbséget jelent a kereskedők számára, hiszen ezek a szoftverek jelentős idő- és energia megtakarítást jelentenek.

A kripto kereskedő robotok számára hozzáférést kell biztosítani a kívánt tőzsdéhez. Ezt egy API kapcsolaton keresztül tudod megvalósítani.

Pro tipp 1: Ha nem vagy biztos a Tradensea robot használatával akkor először a DEMO verziót próbálgasd míg nem szerzel megfelelő robot használati tudást.

Pro tipp 2: Érdemes először tudást gyűjteni a Tudástárban vagy a Youtube-on.

Pro tipp 3: A Tradensea robotjai nem gondolkodnak helyetted csak teljesítik, amit kérsz tőlük, épp ezért jól át kell gondolnod, hogy mit is állítasz be! Felelőséggel kell eljárni!

Azonnali kedvezmény

Regisztrálj a binance váltón ezzel az ajánlói kóddal és kapcsold össze a fiókod a Tradensea-vel! 

Az első előfizetési díjadból elengedünk 20%-ot! 

ID: 101173607

Új keresés

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sikerre

programozva

0