Vágj bele a Binance coin bányászatba!

A kriptovaluta, például a Binance coin bányászat nagyon bonyolultnak tűnhet egy kezdő számára. Összeállítottunk egy útmutatót, ami segít elkezdeni ezt a tevékenységet. BNB-t szeretnél bányászni? 

Rá fogsz jönni, hogy nem is olyan bonyolult a processzorod segítségével ehhez a coinhoz jutni!

Először is, mi az a Binance coin?

A BNB a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéjének számító Binance által kibocsátott kriptopénz. Kereskedésre és díjfizetésre használhatjuk. A BNB kereskedési díjaira kedvezményt biztosít ez a tőzsde, így kedvező áron tudjuk lebonyolítani vele az adásvételeinket. 

Természetesen más kriptovalutákra is át lehet váltani, amelyekkel megismerkedhetsz blogbejegyzéseinken keresztül. Bitcoint, Ethereumot vagy szinte bármilyen egyéb altcoint is vehetünk belőle. Kezdetekben a Bitcoin blokkláncát használta ez az eszköz, de később saját, Binance Chain nevű blokkláncon működött tovább.

Miért jó ötlet a Binance coin bányászat?

A BNB-t nem csak a Binance tőzsde keretein belül használhatjuk. A legtöbb modern kriptovalutához hasonlóan ez is számos felhasználási lehetőséget nyújt.

  • Természetesen tudunk vele üzletelni. Akár manuálisan, akár kereskedő robotok segítségével.  Ráadásul nem csak a Binance-en. Más tőzsdéken is használhatjuk.
  • A Binance tőzsdén a tranzakciók ellenértékét is kiegyenlíthetjük vele.
  • Hitelkártyás tranzakciókra is használhatjuk a Crypto.com-on.
  • Egyes szolgáltatóknál repülőjegyeket és szállásokat is foglalhatunk.
  • Ha szeretnénk, részvényeket és ETF-eket is vásárolhatunk vele.
  • Amennyiben úgy tartja kedvünk, a szórakozásunkat is szolgálhatja. Virtuális ajándékokat, illetve sorsjegyeket is vehetünk belőle.

Hogyan kezdhetünk neki a bányászatnak?

Nézzük, milyen lépéseken kell végigmennünk, ha a CPU-nk bevetésével szeretnénk nekiállni a bányászatnak!

  • Először is, egy tárcát és egy nyilvános címet kell létrehoznunk, amikre majd megkaphatjuk a bányászatért adott jutalmat. Ehhez a Binance fiókunkat kell használni. Emellett a Crypto.com és a Guarda lesz még a segítségünkre. Ha ezek nem szimpatikusak, az Atomic Wallet, az Exodus és a Trustwallet oldalakon is készíthetünk magunknak tárcát.
  • Ha megszereztük a tárcánkat, le kell még töltenünk az XMrig-et is. Ezt vagy a hivatalos oldaláról vagy a Githubról érdemes megtenni. Ha ez megtörtént, akkor a megfelelő zip kiterjesztésű fájlt ki kell csomagolni a számítógép tárhelyére. Ezt követően a kibontott file-t kell kezelésbe vennünk az XMrig leírásai alapján. Itt a kódban kell megadnunk a tartózkodási helyünkre utaló kódrészleteket, a tárcánk nyilvános címét. Ha nem szeretnénk egyénileg végezni a program konfigurálását, előre elkészített változatokat is találhatunk az interneten.
  • A következő lépésben az Unmineable oldalán érdemes bányászati statisztikákat keresnünk. Miután bejelentkeztünk az oldalon, ki kell választanunk a bányászni kívánt valutát. Itt természetesen a BNB-t, majd a címünket kell beírnunk, és már láthatjuk is az egyenlegünket a rendszerben. Sőt, ha szeretnénk, ki is utalhatunk magunknak belőle.

Ha ezeken a lépéseken végigmentünk, el is készültünk, és máris Binance coin bányász lett belőlünk. A megszerzett kriptovalutánkkal kedvünkre kereskedhetünk, vagy egyéb módon is felhasználhatjuk.

Ha BNB coin bányászatra adjuk a fejünket, nem kell tartanunk a processzorunk meghibásodásától. A tapasztalatok szerint nem jár ez a tevékenység az alkatrész felgyorsult amortizációjával. Ha nem szeretnénk videokártyára költeni a fél vagyonunkat, a CPU segítségével a Binance coin bányászata lehet a legmegfelelőbb a számunkra.

Az itt szereplő információk és hírek kizárólag edukációs és tájékoztató jellegűek. A videó vagy cikk kizárólag az Előadó vagy a Cikk írója véleményét tükrözik, aki nem rendelkezik pénzügyi tanácsadói vagy bejegyzett befektetési tanácsadói engedéllyel. A Tradensea nem vállal felelősséget Önnel vagy bárki mással szemben a Szolgáltatás által adott információkra támaszkodva hozott döntésekért vagy tett intézkedésekért, illetve bármilyen következményeiért vagy esetleges károkért.

Sikerre

programozva

0