Mit jelent a Binance trading bot kifejezés?

Itt a helyed, ha érdekel a kriptokereskedés és a Binance trading bot! A kriptovaluták világában sok tőzsde közül választhatunk. A nagy kínálatból csak kevés mondható megbízhatónak. A Biance egy kínai háttérrel rendelkező, nagy ismertségnek örvendő kriptotőzsde. Forgalma alapján napjainkban a legnagyobb tőzsdék közé tartozik.

Mi az a Binance?

Ezt a kriptotőzsdét 2017 nyarán alapították Kínában. A Beiji Technology nevéhez kötődik. Majdnem tizenöt millió dolláros befektetéssel indulhatott el ez a tőzsde. A cég központja Hongkongban található, de a világ számos pontján vannak érdekeltségeik. Kereskedési volumenjét és napi felhasználóit tekintve ez számít a legnagyobb szereplőnek ezen a piacon.

Miért ennyire népszerű?

Nem véletlenül tartozik a legnépszerűbb kriptovaluta tőzsdék közé. A piac többi szereplőjéhez képest általában alacsonyabb díjakat számítanak fel. A másik előny, hogy nagyon sok, több mint kétszáz valutával lehet kereskedni rajta. A felhasználói felület használhatósága is kiemelkedő. Látszik, hogy jelentős erőforrásokat invesztáltak a megfelelő felhasználói élmények kidolgozásába. Persze vannak hátrányai is. Az ügyfélszolgálatot sok bírálat éri. A hazai ügyfelek pedig a magyar nyelvű kezelőfelület hiányát említik hibaként.

Hogyan lehet kereskedni a Binance tőzsdén?

A felületen láthatjuk, hogy milyen kereskedő párokat használhatunk. A kereskedési párok a bitcoin, ether, tether és Binance Coin (BNB) esetében a legváltozatosabbak, de összesen csaknem 600 pár között tudunk válogatni. A fiatpénzről kriptopénzre váltás is lehetséges pl. kártyás fizetéssel vagy SEPA utalással, illetve olyan integrált partnerek segítségével is, mint például a Paxos vagy a Simplex. Természetesen a kereskedés nagy része Bitcoinon keresztül történik. Ha kereskedőpárt választottunk, utána választhatunk vásárolható kriptovalutákat is. Megnézhetjük a grafikonjukat, és megvizsgálhatjuk a múltbéli adataikat is. Természetesen az aktuális árakat is követhetjük. 

Eladni és vásárolni is könnyedén, egy gombnyomásra tudunk a felületen. Már ha manuálisan szeretnénk ezt megtenni. Ha meggondoljuk magunkat, és a megadott áron mégsem szeretnénk tranzakciót létrehozni, ezt is visszavonhatjuk a törlés gomb megnyomásával. Alap esetben minden tranzakcióért 0,1%-ot von le a rendszer, viszont ha Binance tokenek is vannak a birtokunkban, azt is be lehet állítani, hogy ezekkel fizessünk a kereskedelmünk után. Így sokkal kedvezőbb feltételek mellett, 0,05%-os jutalék mellett üzletelhetünk.

A Binance trading bot, avagy miért használjunk kripto botokat a Binance-on?

Az automatizálható kereskedési szoftverünk lehetőséget kínál mindazok számára, akik új befektetési lehetőségek után kutatnak és nem félnek kockázatot sem vállalni!

Ezen a kriptotőzsdén is megéri automatizáltan, botokkal kereskedni. Ehhez a tőzsde szolgáltatásai mellett külső szolgáltatók kereskedő szoftvereit is igénybe vehetjük. Például a Tradensea botjai is hidat képeznek a kereskedők és váltók között. Segítségükkel a Binance tőzsdét is passzív jövedelemforrássá tehetjük anélkül, hogy éjjel-nappal a gép előtt kéne ülnünk.

Biztonságos ez a rendszer?

Ez a tőzsde az egyik legbiztonságosabb felületnek számít. Ha bekapcsoljuk, csak kétfaktoros hitelesítéssel, sms értesítések mellett léphetünk be a fiókunkba. Évekkel ezelőtt próbálták már feltörni a rendszert, de ez a magas fokú biztonsági intézkedések miatt természetesen meghiúsult. 

Ezt a tőzsdét sok millióan használják világszerte, óriási napi kereskedésszám mellett. Ha most szeretné valaki kipróbálni a kereskedést, elég stabil alapot ad a kezdéshez. A legelterjedtebb böngészőkkel mind kompatibilis. Fontos, hogy nemcsak asztali számítógépen, hanem okostelefonon és tableten is gond nélkül használhatjuk a szolgáltatásait.

Az itt szereplő információk és hírek kizárólag edukációs és tájékoztató jellegűek. A videó vagy cikk kizárólag az Előadó vagy a Cikk írója véleményét tükrözik, aki nem rendelkezik pénzügyi tanácsadói vagy bejegyzett befektetési tanácsadói engedéllyel. A Tradensea nem vállal felelősséget Önnel vagy bárki mással szemben a Szolgáltatás által adott információkra támaszkodva hozott döntésekért vagy tett intézkedésekért, illetve bármilyen következményeiért vagy esetleges károkért.

Sikerre

programozva

0