Így működik egy kereskedő robot

Ha kriptopénzzel szeretnél kereskedni, hamar szembesülni fogsz a terület azon sajátosságával, hogy itt még a hagyományos tőzsdékhez képest is gyorsan zajlanak az események. A kereskedő robotok segíthetnek neked tartani a lépést ezekkel a gyors trendekkel. 

Először is, mi az a trading bot?

Ezek olyan programok, amik kapcsolódni tudnak a különböző kripto tőzsdékhez, és a beállításaid alapján tranzakciókat hajtanak végre. Beprogramozhatod őket, hogy milyen feltételek mellett vásároljanak vagy éppen adjanak el, és persze milyen volumenben. A beállításokat követően ezek a trading botok figyelemmel kísérik a piac ármozgásait, és a nap huszonnégy órájában, a hét minden napján elvégzik helyetted a munka monoton, de folyamatos odafigyelést igénylő részét. 

Tradensea rendszere is így működik, így megfelelő beállításokkal tulajdonképpen passzív jövedelemforrássá teheti neked a kriptokereskedelmet.

Hogyan termelnek profitot a kereskedő botok? 

A kripto kereskedő robotok számára hozzáférést kell biztosítani a kívánt tőzsdéhez. Ezt egy API kapcsolaton keresztül tudod megvalósítani. Emellett, hogy a tokenjeidhez is hozzáférjen a rendszer, természetesen a pénztárcádat is elérhetővé kell tenned számára. Ha készen vagy az összekötésekkel, a kereskedő botjaid az általad beállított vételek és eladások szerint kereskednek neked. Tehát kezdődhet is a profit szerzés!

Mik az előnyei ezeknek a botoknak?

A folyamatos, éjjel-nappali figyelemről már szót ejtettünk. Ezen kívül még nagyon nagy előnye ezeknek a szoftvereknek, hogy teljesen kizárhatóak általuk az emberi tényezők. Az érzelmeink ugyanis nagyon gyakran rossz tanácsadók. A veszteségtől való félelem vagy egy nyereséges helyzet elhalasztása miatti aggodalom nagyon rossz döntések indikátora lehet. Ezzel szemben a teljesen racionális működésű trading szoftver sosem kerülhet például FOMO állapotba.

Miért éri meg a Tradensea botjaival kereskedni? 

A Tradensea botjai nagyszerű lehetőséget jelenthetnek a kereskedés automatizálására és a nyereség maximalizálására, ha a számodra és a céljaidnak megfelelő kereskedési stratégiát használod.   

A nyereség maximalizálása a limit funkció kifejlesztése, az elővásárlási árfolyam újra értelmezésé, és a tőkéd likviden tartása mellett számos, jelenleg még fejlesztés alatt álló erősséget sorolhatunk fel. Ezen túlmenően, a Tradensea botjai másodpercenként 12 000 tranzakciót képesek végrehajtani valós idejű árfolyamon.  

Kereskedő rendszerünk abban segít neked, hogy sikeres kereskedővé válhass, és a befektetésed a lehető legjobb megtérülést érje el.  

Melyek a legjobb kereskedő botok? 

A leghatékonyabb kereskedő robotok egyesítik az automatizált és a kézi kereskedési stratégiákat, és lehetőséget nyújtanak a beállítások diverzifikálására is. 

A piacon legismertebb és legjobb kereskedő botok, a Cryptohopper, a Bitsgap, a Trality és természetesen a mi rendszerünk, a Tradensea trading szoftver.  

Milyen típusú kereskedő robotok vannak? 

Nálunk többféle csomagajánlat közül választhatsz, és ezeken belül elérhetővé válnak számodra a különböző botok, amelyek egyszerűbbé, hatékonyabbá és kényelmesebbé teszik a kereskedést. Nézzük, milyen botokat érhetsz el nálunk! 

Az egyik remek lehetőség, ha a SPOT Botot választod. Ez a bot típus a spot kereskedést segíti, nemcsak a vételi és eladási árat lehet meghatározni, hanem a kereskedések darabszámát is be tudod állítani a robotnak, így akár kétszer, ötször vagy korlátlanul is elvégzi a kívánt tranzakciókat.  

Persze a biztonságra is gondoltunk. Limit beállítással a tőkédet is védheted vele. Külön bekapcsolhatóak a kezdő vásárlási árfolyam és a vásárlás emelkedő árfolyamnál funkciók is, amik segítenek lekövetni az árfolyamban bekövetkező változásokat. 

A trading bot demónkkal pedig kockázat nélkül, ingyenesen kipróbálhatod, hogy milyen eredményeket tud elérni neked egy ilyen kereskedő robot. 

Az itt szereplő információk és hírek kizárólag edukációs és tájékoztató jellegűek. A videó vagy cikk kizárólag az Előadó vagy a Cikk írója véleményét tükrözik, aki nem rendelkezik pénzügyi tanácsadói vagy bejegyzett befektetési tanácsadói engedéllyel. A Tradensea nem vállal felelősséget Önnel vagy bárki mással szemben a Szolgáltatás által adott információkra támaszkodva hozott döntésekért vagy tett intézkedésekért, illetve bármilyen következményeiért vagy esetleges károkért.

Sikerre

programozva

0