A kezdet kezdetén!

A nagy találkozás, ami elindította a fejlesztések és tanulmányozások láncreakcióját, és létrehozta a Tradensea alapjait. Kíváncsi vagy a történetekre? Olvasd el a sztorinkat!

A pandémia kellős közepén, 2020 egyik őszi napján találkoztam az emberrel, aki megváltoztatta a kriptovalutákról alkotott véleményemet. Jómagam kertészként dolgoztam és egy átlagos, a szakmámhoz köthető kertfelmérést végeztem a környékünkön. Mivel a helyszín egyfajta újépítésű terület volt, gondoltam magamban valamilyen öltönyös fiatalembert kell keresnem. 

Amikor beléptem a kapun az első pillantásom egy papucsra összpontosult, melyet egy rövidnadrág, és egy póló követett. Az arc nem volt ismerős, ezért elsőre valamilyen átlagos fickóra, esetleg szobafestőre vagy takarítóra  asszociáltam, aki segít a terület valamilyen szintű megismerésében. Pillanatokkal később, amikor kezet nyújtott és bemutatkozott rájöttem, tévedni igenis emberi dolog. 

“Üdvözlöm! Gergely-Nagy Arnold vagyok.” Mondta szerényen..

Hogy kit is rejt ez az átlagosnál hosszabb név valójában?

Képzelhetik mennyire nézhettem nagyot, amikor megtudtam, hogy az épülő ingatlan és több cég tulajdonosa. Rövid beszélgetések után hamar nyilvánvaló lett számomra, hogy nem egy hétköznapi emberrel van dolgom. Vág az esze mint a borotva, pörög mint a nikkelbolha azonban jó értelemben, ugyanis  tele van kreatív ötletekkel, amelyek közül számosat már megvalósított vagy éppen a közeljövőben tervez kivitelezni. 

Szó szót követve elértünk egy olyan témához, amely egyfajta szikrát gyújtva megteremtette a közös hangot kettőnk között. Az alábbi közös pont, ami mindkettőnket érdeklődéssel töltött el nem volt más, mint a kriptovaluták világa. Ahogy egyre többet beszélgettünk, rájöttem, hogy sok mindenben hasonlóan gondolkozunk és ezáltal egy laza baráti kapcsolat alakult ki közöttünk. Egyeztettünk árfolyamokat, elemeztünk beszállókat, tippeket adtunk egymásnak, stratégiákon gondolkodtunk. Próbálgattunk kereskedési robotokat is, de nem voltunk vele elégedettek. Az egyikkel ez volt a baj a másikkal meg az.

Több mint fél évvel később, 2021 nyarán egyszer csak kapom a telefont, hogy Ő bizony csinál egy kriptorobotot. Hát persze – gondoltam magamban – ez csak olyan egyszerű, hogy nekiülök és létrehozok egy olyan programot, ami világszínvonalban is egyedi. Az elején egyáltalán  nem vettem komolyan, de Ő igen. Mivel az egyik cége online marketinggel foglalkozik és kiváló informatikusok állnak a rendelkezésére, kiadta nekik a megbízást, amelyben a kereskedő robot létrehozása és fejlesztése volt a cél. 


Az elején persze elmondta, hogy mivel szereti a kihívásokat, ezért csak saját használatra tervezte, amelynek a demo verzióját hamarosan ki is próbálja. A próba verzió jelentősen jól működött, melyet rövidesen az éles tesztelés követett! Láthatólag ez is jól működött, és elkezdett profitot termelni! Arra gondoltam, ha ez neki működik, akkor akár a későbbiekben szélesebb körben is ki lehetne próbálni. Magyarán, miért ne vigyük  piacra ez a zseniális ötletet és segítsünk másoknak is könnyebbé, gyorsabbá, biztonságosabbá tenni a kereskedést?

Ötlet az ötletben!

Amikor megemlítettem az észrevételemet, láttam rajta, hogy tetszik neki az ötlet. A folyamat elindult, az idő telt. 

A fejlesztések addig nem látott tempóba kapcsoltak, amelyet a folyamatos ráncfelvarrás és a szélesebb körben való tesztelés követett. Először mi is a demó verzióban kereskedtünk, majd később élesben is kipróbáltuk a bot képességeit. Továbbra  is működött! A későbbi  fejlesztések során, olyan funkciók kerültek bele, amelyek világviszonylatban is egyedülállóak! Büszke vagyok rá, ugyanis megcsinálta. 


Kíváncsi vagy milyen fejlesztéseket raktunk a botba, és hogyan lehet kereskedni vele? Próbáld ki a korlátok nélküli kereskedést, és ne feledjétek, tengernyi profitot!!

Az itt szereplő információk és hírek kizárólag edukációs és tájékoztató jellegűek. A videó vagy cikk kizárólag az Előadó vagy a Cikk írója véleményét tükrözik, aki nem rendelkezik pénzügyi tanácsadói vagy bejegyzett befektetési tanácsadói engedéllyel. A Tradensea nem vállal felelősséget Önnel vagy bárki mással szemben a Szolgáltatás által adott információkra támaszkodva hozott döntésekért vagy tett intézkedésekért, illetve bármilyen következményeiért vagy esetleges károkért.

Sikerre

programozva

0